Om mig

Jeg hedder Ditte Østergaard Bech Jensen, jeg er 31 år gammel og bor i et lille hus i Manna, en fantastisk landsby uden for Brønderslev. Jeg bor med min mand, Lasse og vores dejlige piger Lærke på 6 år og Klara på 2 år. 

Jeg blev uddannet markedsføringsøkonom i 2018 og forventer at afslutte min bachelor i digital konceptudvikling primo 2020, hvor jeg arbejdede med konceptudvikling, markedsføring, sociale medier og design. Det syntes jeg er helt vildt spændende. Arbejdet med den digitale verden, hvor alting kan testes og måles er lige mig. Jeg elsker at se resultaterne af arbejdet og ud fra dem forsøge at gøre det beder. 

Jeg fungerer bedst i et kreativt miljø, hvor jeg kan have store armbevægelser, med fart på – og hvor der også er plads til at synge med radioen engang imellem. Jeg elsker nemlig at synge – og gør det også en hel del i min fritid. Her er jeg kirkesanger i Gudumholm, Gudum og Lillevorde lidt sydøst for Aalborg!

Jeg elsker at samarbejde, være social og netværke. Jeg er enormt god til at huske detaljer, navne og sætter stor pris på sociale relationer. Det er også en af de kompetencer der styrker mit arbejde med sociale medier og målgrupper, hvor jeg er god til at sætte mig ind i målgruppens behov og ønsker, og på den måde udrede den bedste kommunikation og content.